Fy fan

Min gamla pappa har haft inbrott. Tjuvjävlarna tog pengar – resevaluta – och ett par manschettknappar i guld – som pappa fick av sin farmor och farfar när han konfirmerades. Så jävla orättvist. Enligt polisen är det en proffsliga som ligger bakom. Hade jag haft möjlighet hade jag bankat skiten ur dem jävligt grundligt och sen tvingat dem att arbeta av värdet av allt det de stulit – plus värdet av att inte kunna känna sig trygg i sitt eget hem. De skulle få renovera min pappas hus till det var helt skinande blankt och som helt nytt. Och när de var färdiga skulle jag banka skiten ur dem igen. Förbannade jävla svin.

Annons
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Den där känslan känner jag igen. Det tar tid innan det går över. Jag har burit på sorg och ilska sedan i somras. Tillhörigheter och minnen som trampats på, försvunnit och suddats ut. För mig var nog det värsta att förlora fotografierna från mitt sista möte med mor innan hon dog. För vem annan än mig har de något värde alls? Man vill slå. Hårt. Och länge.
  Jag hoppas din far får utrymme att tala om detta. Man behöver det.
  Allt gott till dig.

  Svara
  • Tack Lilla Blå! Jag har funderat lite över hur du mådde när skiten träffade fläkten. Jag förstår bättre nu hur jävligt det måste ha känts.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: