Fantastisk

Den här helgen har varit fantastisk. Jag har haft gott om tid för mig själv, samtidigt som jag träffat några av mina viktigaste vänner. Upptåg, sällskap och underbar mat har blandats med stillhet, ensamhet och müsli. Jag spenderade större delen av söndagen med att ligga på soffan och kolla på Sopranos. Jag kände mig inte det minsta stressad. På kvällen gjorde jag en lång mindfulnessövning och slappnade av ordentligt, och nu i morse tog jag god tid på mig att göra mig i ordning. Det blev ingen snabbrakning; jag tog tid på mig, striglade kniven och skummade raktvålen. Tog hand om mig själv. Jag luktar gott nu, och förkylningen jag dragits med i snart en månad har tagit ett litet, litet steg tillbaka. Jag må vara trött i kroppen, men jag är på gott humör!

Annons
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

3 kommentarer

  1. måste vara den bäst tänkbara sätt att inleda en ny vecka och en ny månad. Sig själv i fokus. vårda och uppskatta sig själv. Härligt! kram Bittan

    Svara
    • Ja, det är faktiskt ganska skönt att raka sig om man gör det bra. Och även om det känns obekvämt att faktiskt börja uppskatta sig själv så känns det inte så tokigt efteråt.

      Svara
  1. 2010 – översikt «

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: