Chefen

Jag har nämnt att det gått bra för mig på jobbet, men inte hur bra. Jag har fått ansvar för en ny tidning – en tidning som verkligen är min grej. Den tidning jag är ansvarig för nu kan jag för all del reda ut, men det är inte så att jag briljerar när det gäller hårdvarutester eller antivirusprogram. Jag har så klart lärt mig mycket om det, men det är långt kvar innan jag kan freestyla. Mitt nya ansvar gäller en historietidning och med den KAN jag verkligen ta ut svängarna. Historia är min styrka och jag har intresserat mig för det sedan jag var väldigt liten. Innan jag började jobba med media någonting var jag faktiskt arkeolog så det känns fantastiskt bra och naturligt att jag får det här förtroendet. Jag har redan en massa idéer för hur jag ska utveckla tidningen och göra den helt enastående. I augusti drar det igång på allvar och det ska bli så jäkla roligt!

Annons
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

9 kommentarer

 1. Saknar dej

  Svara
  • Tack för det. Jag saknar också mig. Har inte haft ro att skriva, men det kommer säkert snart igen.

   Svara
 2. Wow! Vad kul och grattis!! 😀

  Svara
 3. Ann

   /  29 juni, 2011

  Vad roligt, vilken grej, det här ska bli spännande att följa. Ska ta reda på mer om häxan du skrev om. Tänkte först att hon hade ett botmedel men så kom jag på att det var styrkor hos henne. Så kanske ska jag använda mej av tankarna, oavsett bokstav på dem, förnuftigt och göra det till en styrka. Tack för din kommentar. Jag tyckte mycket om den.

  Svara
  • De där tankarna. Hon tycker också att de är lite jobbiga till att börja med. Hon känner sig lite utanför och en smula konstig, men sen faller allt på plats efterhand.

   Läs böckerna The wee free men, A hat full of Sky, Wintersmith och I shall wear midnight. I den ordningen. De handlar alla om Tiffany och är fulla av fantastisk språkakrobatik, klokskap, retorik och lågmäld ordhumor. The wee free men och A hat full of sky skrevs för en barnpublik (kanske gäller det också de andra), men jag tycker att de är lika fantastiska ändå. Det finns mer om Tiffany här:
   http://en.wikipedia.org/wiki/Tiffany_Aching

   Och varsågod. Det var kanske en av de roligaste kommentarerna jag postat 😀

   Svara
 4. Grattis!!! Då ska jag hålla utkik – det kanske kan väcka liv i det intresse för historia som en gång fanns 🙂 Eller det finns fortfarande, det är väl en fråga om tid och prioritering hur mycket man (jag) engagerar mig..

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: