Inte mycket att säga

Lördag morgon efter svår, svår spädbarnsnatt och två illasinnade bajsblöjor efter varandra nu på morgonen. Jag har egentligen inte ett dugg att skriva om, men om jag bara börjar så ska det ju funka – i alla fall i teorin. I rummet bredvid skriker Lillprinsessan som inte vill sova trots apkonsterna i natt. På nedervåningen rumsterar frun och bonusdottern och plockar ihop en sen frukost.

Helst av allt skulle jag vilja åka till Haväng i dag. Jag har inte varit där i år, och det känns lite dumt eftersom jag alltid åker dit minst en gång om året. Fast frun är svintrött efter natten, så det blir inget av med det. Ute är det blött efter en hel veckas regnande. Det kommer att vara uppehåll under dagen, men sen kommer det att regna i fem dagar till. Det är den här typen av höst jag inte tycker om. Var är de strålande, kyliga höstmorgnarna med orange sol och frostnupna löv? Jag vill kunna gå långa promenader och dricka termoskaffe och äta ostsmörgåsar, men det lär det inte bli mycket av i alla fall inom överskådlig framtid.

Inne i rummet ylar Lillprinsessan och nere på köksbordet kallnar mitt té. Är det lönt? Jag kanske bara borde ge upp och plocka med mig Lillan ner och lyssna på hennes gnöl några timmar till innan jag får omkull henne. Håhåjaja. Allt som saknas just nu är gikt.

Annons
Föregående inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: