Tacos. Och Mariachi El Bronx.

Jag har ätit för många tacos. Jag åt den sista utan att egentligen känna efter och så fort jag svalt sista tuggan visste jag att jag gjort bort mig. Fy fanken vad jag har ont i magen just nu. Men jag antar att det var värt det. Tacos är ju jäkligt gott. Jag köpte ett par olika chilisåser, som är producerade bara ett stenkast från där vi bor, för att sätta lite krydda på tillvaron. Jag och bonusdottern hade således chiliätartävling; för att vara en sån mes kan hon vara hård som sten. Hon satte i sig habañerosås utan att så mycket som blinka. Det kan nog bli något av henne i alla fall; om inte annat får hon lära sig handskas med svåra fisringssvidare i morgon, för att citera legendaren Benny Klimp.

Mitt i all matkoma kom jag att tänka på att jag hört någon beskriva ett punkband med mariachi-stuk. Jag bad frun googla (eftersom jag själv inte får) och vips dök Mariachi El Bronx upp. Inte för att bandet egentligen är så punkigt (för att vara ärlig funderade jag rätt mycket över hur de skulle kunna få ihop det; det går inte riktigt), men musiken är rätt skön faktiskt.

I övrigt vill jag hemskt, hemskt gärna läsa kommentarerna på bloggen. Men det får bli på måndag. Frågan är bara vad jag ska göra nu, när tv:n går varm nere i rummet och jag kan välja mellan att sitta och skriva och att inte göra någonting. Nollinfovecka – jag är trött på dig.

Annons
Föregående inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: