Matematikjävlafan

Det vilar en förbannelse över mig. Det spelar ingen roll i vilken bransch jag sticker in näsan – jag är alltid sist på bollen och satsar hela tiden fel. Jag har investerat tid i tre olika sektorer i samhället och i samtliga fall går det på arslet för hela sektorn. Journalistik/Kommunikation, arkeologi, bryggeri – you name it – I’ve failed it. Man skulle kunna räkna. Då skulle man kunna bli ingenjör eller ekonom eller datatekniker eller nåt sånt. Och då skulle man kunna få jobb. Det är nämligen så att det bara är såna människor som får arbete. Alla vi andra – som hatar matte – får liksom skylla oss själva. 

Annons
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

7 kommentarer

 1. Ekonomer hatar också matte. Vi kan räkna plus, minus, gånger och division men inget mer. Det är därför vi sitter på halvdana jobb i stället för att starta företag och tjäna multum.

  Svara
 2. Ann

   /  3 augusti, 2014

  Men det får mej ändå att börja fundera på hur länge vi ska vara i den och hur vi kan hjälpa varandra känslomässigt vidare. Men nu ska jag rädda en pippifågel.

  Svara
 3. Ann

   /  3 augusti, 2014

  Hahaha, då hade du ju självdött. Nä, det vilar ingen förbannelse över dej tror jag. Även om det känns så. Och jag skrev ett obegripligt inlägg om känslor imorse och känner just nu instinktivt att jag inte ska säga emot dej. Du ska få vara i din känsla i fred.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: