Idag går det trögt, så att säga

Inte så värst motiverad idag, trots mina avsikter att få saker gjorda. Det är för mycket funderingar i huvudet för att jag enkelt ska förmå mig att börja med mina översättningar, så jag sitter mest här och skrotar och vet inte riktigt vad jag ska ta mig för. Jag är trött och tung i huvudet, samtidigt som jag suckar över tvätten, disken, städningen och dammsugningen som jag bara måste klara av; det börjar se för jäkligt ut hemma. Men jag vill fan inte. Jag tog en titt på skiten igår och rullade till och med fram dammsugaren, men jag blev helt äcklad och kunde inte uppbringa minsta lilla beslutskraft. Jag antar att jag får ta en sak i taget. När jag kommer hem får jag helt enkelt peta tvättmaskinen full och sedan börja plocka saker i lägenheten. Samtidigt ska jag göra köttbullar och potatismos till Prinsessan; det skulle hon ha fått igår, men jag orkade inte. Och så hoppas jag att jag hinner dammsuga. Och hänga tvätt. Det är glamour för hela slanten här, det förstår ni.

Annons
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

  1. Får jag föreslå: Börja på jobbet med att göra något litet, som kanske inte är det viktigaste men ändå ger en känsla av tillfredsställelse när det är gjort. Rensa i mailboxen kanske. Så kan du kanske vända humöret lite grand.
    Och när du kommer hem, börja med att krama din Prinsessa och prata med henne om hur hon har haft det idag. Lägg kanske tio-femton minuter på det, det är inte så lång tid. Känn efter hur kärleken fyller dig, och så kanske du blir piggare och får mer energi till att städa åt er.

    Svara
    • Tack! Så ska jag faktiskt göra. För övrigt känns det lite bättre efter lunch – och efter att jag bytt glödlampa på bilen!

      Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: