Var dag..?

Idag är det lite för mycket vardag för att jag ska känna mig helt väl till mods. Jag har lite ont i nacken och det ger mig lite ont i huvudet och det gör mig lite irriterad och det betyder att jag är en korthuggen, no-nonsense-kind-of-pappa. Men jag sket i disken och sat med min Prinsessa i soffan och tittade på tecknat tills hon lade sig i alla fall. För hon är mycket viktigare än min jävla disk. Jag har fortfarande inte tagit tag i den. Sorterade den gjorde jag förvisso, men den är bara ett måste i ett hus fullt av måsten. Diska, plocka undan, frys in resterna, mejla X, ring Y, häng tvätten, vik tvätten, lägg in den i skåpen, bädda sängarna, dammsug rummen, tvätta toan, raka dig och tvätta en maskin till. Fan, vad trött jag känner mig helt plötsligt…

Annons
Lämna en kommentar

3 kommentarer

 1. Ann

   /  21 februari, 2012

  Trött för en kort stund, sen får du den att glittra. Din vackra vardag. Ser att jag har mycket att läsa. Ska bara bli av med huvudvärken först. Härligt med inlägg jag inte sett. Här kommer nästa uppdrag. Beskriv en krydda.

  Svara
  • Fantastiskt kul! Hela huvudet är fullt av kryddor som jag vill skriva om. Ska det bli favoriten svartpeppar? Eller ingefära? Eller vinäger? Eller rosmarin? Timjan? Lime? Hmm… Ett underbart uppdrag, hur som helst!

   Svara
   • Ann

     /  23 februari, 2012

    Haha, härligt att du gillade det. Ska bli spännande att se vilken du väljer, eller om du tar flera. Ett kryddigt inlägg lär det bli oavsett. Det ser jag fram emot.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: