Sånt som hänt

I helgen dog min mormors bror i cancer. Jag tyckte mycket om honom. Ärligt talat tyckte jag mer om honom än om mormor. Jag hann träffa honom en sista gång i höstas, och han berättade en massa om sitt liv. Jag önskar att jag tagit mig tid att åka dit igen, men nu är det som sagt för sent. Det är jag ledsen för.

Men å andra sidan blev jag farbror också. Jag kan inte låta bli att skänka konceptet reinkarnation en liten tanke. Jag, farsan och Prinsessan åkte och hälsade på idag. Lilla brorsdottern är lik sin far och sin farfar, och hade en dramatisk förlossning med sugklocka på huvudet och navelsträng två varv runt halsen. Idag låg hon förnöjd vid bröstet, och svägerskan bet ihop – för det är visst inte alltför bekvämt att amma.

Jag är utmattad efter helgens och veckans händelser och blir ensam i lägenheten efter en två veckors Prinsessperiod, som bland annat innehöll kräksjuka. Jag kommer att sova jävligt gott…

Annons
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. Ann

     /  16 januari, 2012

    Livet i ett nötskal. Sött och salt på samma gång. Liv och död. Hoppas du får sova gott. Och när du vaknar så får vi se om du godkänner mitt inlägg om regn. Sen skulle jag vilja läsa om ditt favoritgodis som liten.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: