Oinspirerad

Jag hade lite lust att skriva nu på morgonen, men den försvann. Det finns inget att skriva om. Eller – jo, det är klart. Det finns saker att skriva om, men antingen känns det för pretentiöst eller så är jag inte motiverad. Jag är trött. Det är mörkt. Jag är ensam den här veckan. När jag kommer hem ska jag tamejfan gå och lägga mig och sova ordentligt. Jag behöver det. Helgen har varit lång och påfrestande. Kul, för all del, men också ansträngande. Den där förkylningen jag dras med har legat på lur eller härjat i snart två månader. Tröttheten och den sporadiska hostan vägrar att ge med sig – hösten tassar ivrigt mot vinter – det eviga mörkrets tidevarv. Hur ska man orka? Kommer man någonsin att se solen igen?

Annons
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

4 kommentarer

 1. Ann

   /  22 november, 2011

  Solen kommer tillbaka, värmen likaså. Nu får vi för en stund nöja oss med levande ljus och kärlek i hjärtat. Jag funderar på det här med skrivandet. Jag mår så bra när jag väl är mitt i det och efteråt men jag har en lång bit tills jag börjar och mycket distraherar eller tar bort lusten. Vet inte vad det beror på. Kanske ska börja skriva mer tvångsmässigt, haha, bara för att komma igång.

  Svara
  • Jag har varit hos en kompis nu ikväll. Och jag sydde för första gången på nära två år. Jag har haft en sån fantastisk avsmak bara vid tanken på att slöjda i textil, men nu satt jag och lagade ett par byxor och tyckte faktiskt att det var mysigt. Kanske SKA du tvångsskriva lite. Prova en sån där skrivutmaning eller en klassisk blogglista. Eller jag vet! Vi gör så här: du bestämmer vad jag ska skriva om, och jag bestämmer vad du ska skriva om. Vi provar en gång först och ser hur det går, och är det kul så kan vi göra det fler gånger. Whaddya say?

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: