Orkeslös

Idag är jag bara så trött. Inget ska liksom vara enkelt. Benen är tunga och trötta. Jag varken orkar eller har lust att arbeta idag. Humöret är stilla och lågt. Suckarna ligger täta i luften. Jag känner att det är jobbigt just nu. Att jag har svårt att orka. Jag får för mig att det finns människor som det bara funkar för. De går igenom livet, utbildar sig, får jobb, skaffar familj och så lever de liksom. Livet går sin gilla gång. OK att de springer på knölar längs med, men, fan – ständig kamp, det slipper de. För mig känns det som om jag bara inte KAN ha allting samtidigt. Har jag jobb så pajar relationer. Har jag flickvän så pajar jobbet – eller så är det något annat man måste slita med – något annat man måste anpassa sig till. Räcker inte till. Är en dålig pappa och en dålig pojkvän. Jämka, pussla, kämpa. Saker som ligger i luften. Osagda. Som minor. Vända ut och in på sig själv. Missförstånd. Bristande tålamod. Bråk. Tvång. Förhoppningar. Prioriteringar. Blä. Dra åt helvete.

Annons
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

7 kommentarer

 1. Ann

   /  18 september, 2011

  Och ibland räcker det med en låt på radion, ett telefonsamtal, ett mejl, ett ögonkast, en kram, en natts sömn eller något annat av livets söta karameller insvepta i vackert papper för att allting plötsligt känns som både överkomligt och självklart.

  Svara
  • Ja! Visst är det konstigt?

   Svara
   • Ann

     /  19 september, 2011

    Tror att det snarare handlar om attityd och förhållningssätt. Nu när det kommer en skock dåliga dagar har jag lättare att vänta ut dem. Det är som att jag inte lika lätt köper att jag suger utan duger.

    Svara
 2. Och så kommer en dumärlig kommentar… Visst kan man ha allt. Flickvän och jobb barn hobbies. Men man kan inte ge 200% jobb, 200% på flickvän och 200% på barn och inte förvänta sig att själv gå sönder. Så visst kan man ha allt men då kommer ju prion in i biten som du sitter och fräser åt 🙂

  Hoppas dagen är bättre. Du förtjänar lite bra

  Svara
 3. Dom jävlarna!!! 🙂
  Kram på dig

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: