Jävla varuhus

Jag har varit/är utbränd/deprimerad. Den senaste tiden har jag mått jäkligt bra. Helt ”normalt” skulle jag säga. Om det kommer lite skit i fläkten kan jag allra oftast ducka undan och reda ut situationen. Men det finns ett ställe som jag fortfarande inte helt bemästrar, och det är varuhus. Oftast går det bra, men igår gick det sämre. Jag har lärt mig att undvika de tillfällen då där finns mest folk – fredag eftermiddag och lördag morgon – men det är fortfarande jobbigt. Jag fick ont i magen igår på dagen och kunde inte fatta vad det berodde på – förrän jag parkerade utanför varuhuset. Då märkte jag det knappt fysiskt längre. Mentalt dundrade det dock på. Jag vet att jag antagligen hade hur ont som helst i magen – det var bara det att hjärnan koncentrerade sig på annat.

Det tog mig två timmar att göra mina inköp, med en gnölande Prinsessa i vagnen. Ett tag trodde jag att jag skulle kollapsa. I efterhand insåg jag att jag var så stressad att jag inte kunde tänka. Även om jag hade en lista glömde jag vad jag skulle ha och var sakerna fanns. Jag gick fram och åter längs med gångarna på måfå och kände mig lättad när jag av ren slump sprang på det jag sökte efter. Jag var helt utmattad när jag till sist var färdig. Klockan var nio på kvällen och Prinsessan skulle ha varit i säng för länge sen. Jag sov riktigt hårt i natt och jag inser att jag får träna på varuhus.

Annons
Föregående inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

  1. Bara ett litet tips: Välj ETT varuhus som du alltid handlar i. Då kan du lära dig hur det är uppbyggt, vilka varor som finns på vilka ställen. Sen skriver du din shoppinglista så sakerna kommer i rätt ordning efter hur varuhuset är organiserat. Minskar stressen en hel del för mig i alla fall (som inte är utbränd, men hatar shopping ändå).

    Svara
    • Det är så jag brukar göra och det är då det fungerar som det ska. Den här gången, väl värt att notera, gjorde jag det inte 😛

      Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: