Behold the Lord

Jag, Prinsessan, fina tjejen och hennes kids var på road trip i Skåne förra helgen. Kort sagt var det helt fantastiskt, samtidigt som det var så jobbigt att jag kollapsade på söndagen. På väg in i Ystad finns en ”skulptur” föreställande gåsen Akka och Nils Holgersson. Jag frågade barnen om de visste vem som satt på gåsen. Tjejens barn gav varierande svar. Prinsessan väntade till sist, men kläckte sedan högt och klart ur sig:

”Jesus!”

Annons
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

8 kommentarer

 1. Det var INTE vid Skurup kommentaren fälldes, det kan jag garantera. Fotot kan däremot vara från nämnda plats. Men då finns det i alla fall i verkligheten två frälsare på gåsaryggar.

  Svara
 2. ”På väg in i Ystad”? Om det inte finns två stycken exakt likadana så är bilden tagen vid Skurup. Två mil från Ystad ungefär….

  Svara
 3. Ann

   /  20 juli, 2011

  Hahaha, jag gillade verkligen att du just kollapsade, inte att du gjorde det i sej men att du ger mej så fantastiska bilder i huvudet. Jag ser er framför mej på er roadtrip. Jag småmyser här på andra sidan. Och boken är bra.

  Svara
  • I kölvattnet av vår resa minns jag de roliga sakerna – men jag har tammefanken inte glömt den massiva matta av gnäll som tre ungar kan pytsa ur sig på 24 timmar.

   Och jag är förtjust över att boken föll dig i smaken. Hur långt har du kommit?

   Svara
   • Ah du.. det är inte bara barn som kan framföra massiva mattor av gnäll 😀

    Svara
   • Ann

     /  23 juli, 2011

    Hon har precis räddat både sej själv och Rob Anybody från ”giftasknipan”. Hon är nybliven Kelda och ska ge sej ut på jakt efter lillebror. Men det blir inte så mycket läst just nu, tankarna befinner sej på annat håll och de går inte riktigt att stoppa.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: