The old touch

En kollega till mig är redaktör för en mattidning och hon planerar ett tema gällande smårätter från medelhavsområdet. Vad hon inte ville var att köpa bilder från en bildbyrå, så hon bad mig hjälpa till att laga rätterna. Jag har jobbat som kock (om jag inte redan sagt det flera gånger) så vi gick loss. Mycket vitlök blev det. Vi fixade carpaccio, ugnsbakade chorizo-knyten, fantastiska ostbollar, räkor med basilika och oliver och en hel del annat fint.

Det kändes skönt att laga mat ”på riktigt” igen. Jag har verkligen saknat köket och känner mig ganska lycklig, men jag inser nu väldigt tydligt varför jag slutade. Jag är helt slut både mentalt och fysiskt. En fyra timmar lång session i ett kök både ger och tar. Jag älskar verkligen att laga mat!

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: