Lustlös?

Jag har inte skrivit något ”riktigt” på rätt länge inser jag. Tillvaron har varit väldigt snabb och jag har inte haft varken ro eller lust att skriva. Men nu är det dags att pytsa ur sig lite. Jag har saknat det inser jag. Ibland måste jag bara skriva även om det liksom inte finns något särskilt att skriva. Så jag gör det. Nu.

Jag har varit i Stockholm på intervjuer och hängt med min syster och min svåger. Jag har somnat i soffan och sovit till klockan tio, spelat Xbox, druckit vin, ätit och dragit runt i Stockholm till vänner högt och lågt. Jag gick och lade mig vid klockan 21 igår. Somnade direkt och sov som en sten tills tre minuter innan klockan ringde vid 06.

Och idag är det min tur att hämta Prinsessan. Jag har saknat henne så hemskt den här veckan. Det ska bli skönt att ha henne hos mig igen. Vi ska åka till simhallen ikväll och plaska runt som tokar bägge två. Jag är så förtjust över att ju mer jag ger till henne, desto mer får jag tillbaka. Förr fattade jag inte riktigt att det är så det fungerar, men så är det. Ju mer jag engagerar mig, desto mer engagerar hon sig. Hon är det finaste jag har. Min lilla snäcka. Min fina, fina unge. Jag älskar henne så fantastiskt mycket.

Annons
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: