8. Det svåraste beslut jag tagit

Jag inser att jag i och med nya listan valt en del väldigt svåra ämnen. Det här har jag fantastiskt svårt att svara på, till exempel. När jag tänker efter och funderar över vad jag ska skriva så känns det mesta banalt. Löjligt. Liksom självklart, världsligt och gäspgäsp. De beslut som var svåra förr om åren ter sig i retrospekt skrattretande enkla. Jag kan tänka på ett enda beslut och det ligger nära i tiden. Med tanke på dess natur kan jag inte avslöja så mycket om det, bara att det tagit mig nästan två år att komma fram till det och att jag funderar på det nästan dagligen. Det får mig att gråta ibland, tvivla ibland och att ryta av kamplust ibland.

Det är ett mycket svårt beslut och ett ödesdigert val, men ju mer jag tänker på det, desto enklare blir det. Desto mer självklart blir det att jag gjort rätt val. Jag har valt mig själv, integritet och självaktning. Kostnaden kan komma att bli mycket hög, men det återstår att se.

Annons
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. Beslut skall alltid tänkas igenom noga. Sedan när de väl tas känns de då.. lätta att ta. Och skulle de vara fel, så är det ju det fina att då är det bara att fatta nya beslut för att ta en på mer rätt bana.
    Heja du.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: