6. Något jag vill förändra

Det är mycket det. Fred på jorden, inga Sverigedemokrater eller liknande pack i riksdagen, de styrandes inställning till miljöfrågor och så vidare. Men i det här inlägget tänker jag vara lite mer banal än så. Jag vill förändra min slapphänta attityd till träning och friskvård. Yogaträningen föll med buller och bång efter jul, mest med tanke på min urusla ekonomi, som ser ut att vara mer eller mindre ansträngd fram till augusti i alla fall. Jag slarvar fantastiskt mycket med min mindfulness, fastän jag VET att jag måste sköta den för att må bra. Jag skjuter upp den på framtiden, glömmer den, somnar ifrån den – det mesta.

Men jag ska tillbaka till träningsdisciplinen – inget snack om den saken. Jag måste. För att må bra. Jag blir inte yngre och jag märker att jag blir allt stelare och stelare. Jag kommer att reda ut det. För att nå dithän har jag precis börjat ta tag i saker och ting. Tack vare att kära vännen K kommit tillbaka från sin parentes i Bryssel så kan det bli ordning på torpet. Vi ska börja yoga tillsammans nu, på ett betydligt billigare ställe än där jag varit tidigare. Tack vare friskvårdsbidraget från jobbet kommer jag ännu billigare undan. Jag hoppas att formen passar mig och att jag trivs i lokalerna.

Här ska yogas! Här ska förändras!

 

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

6 kommentarer

 1. Ann

   /  27 februari, 2011

  Själv har jag förändrat mitt utseende när jag kommer hit, solen sken och trollet sprack. Kram

  Svara
 2. Bra, håll i och håll hårt, det handlar om allt.

  Svara
 3. Härligt! Precis vad jag behövde läsa för att också bli peppad att disciplinera mig lite med yoga och mindfulness igen. Tack och lycka till .:)

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: