På tal om paparazzi

Jag hittade för en tid sedan bilder från en fotograf som heter Cristina Garcia Rodero. Jag blir sällan på allvar berörd av bilder, men många av hennes foton får mig att gå sönder och rycka till långt inne i det mjuka inre. De sänder en darrning genom hela mitt väsen, fascinerar mig, förskräcker mig, får mig att undra, längta och bli rädd. Hennes foto fokuserar på det primalt mänskliga där gränsen till djuret sällan är långt borta. Erotik, ritualer, religion, avarter – det är här hon hämtar sina motiv. Och jag drar ofrivilligt efter andan och kan inte sluta titta.

Annons
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

  1. Min favoritfotograf heter Marcus Bleasdale och han fotar krig. Rakt av. Blandat med hopp och drömmar om en bättre framtid. Lyssnade på hans föredrag på Fotomässan för ett år sedan och det var väldigt inspirerande.

    Kolla in hans hemsida, han gör mycket bra grejer, inga arrangerade foton för att jäna pengar osv. http://www.marcusbleasdale.com

    Svara
    • Coolt! Det ska jag kolla på. Ta en titt på filmen på filmen på sidan jag länkade till. Otäck och vacker på samma gång.

      Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: