29. Mina förväntningar

Jag förväntar mig guld, gröna skogar, flytt och ett lyckligt liv, men med risk för att vara lite gnällig förväntar jag mig också svåra uppgifter, tunga konflikter, frustration, misslyckande och sorg – om än inte för mig, så för andra i min närhet. Förr i världen hade jag varit knäckt av det här, men nu har jag registrerat det helt enkelt. OK att tankarna på det svåra upptar en del av min tid och tar en del kraft i anspråk när jag förbereder mig på att möta det, men till största delen tänker jag bara på de positiva bitarna. Och det är en väldans tur, för jag mår bara bättre och bättre av det.

Annons
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

3 kommentarer

  1. Tack ska ni ha! Jag är iofs väldigt bra på att grotta ner mig i elände, men jag försöker mig på the straight and narrow nu. Det är jobbigt, men det ger bra resultat!

    Svara
  2. Heja dej!

    Svara
  3. Du gör rätt Anguin som fokuserar på det som är positivt! Om fler människor la sin energi på det som är bra i livet, istället för att gräva ner sig över det som inte är det (även om man förstås inte ska lägga locket på helt), så tror jag vi alla skulle ha roligare i livet!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: