Nya möbler

I ett anfall av nujävlar har jag satt upp ett hängkök och två hyllor. Mitt kök blir bara mer och mer hemtrevligt och jag trivs bättre och bättre i det. Hyllor är helt enkelt the shit. Det ser så najs ut med alla mjölburkar, flaskor och andra behållare som står längs med väggarna. Det faktum att min moccakanna hänger från hängköket tillsammans med min måttsats gör det hela ännu mysigare. Hade inte köket funnits i Växjö hade jag nästan fått känslan av medelhav.

Dessutom har jag köpt en ny hylla i tre moduler. Två av dem har jag petat in i Prinsessans rum (som jag dessutom möblerat om totalt) och den tredje skulle passa i mitt rum, men när jag väl fick dit den kändes det helt fel. Jag blev nästan olustig till mods och förpassade hylluslingen till klädkammaren. Och där gjorde den sannerligen nytta. För en gångs skull har jag ordning i klädkammaren (som närmast fungerar som mitt förråd snarare än en klädkammare).

Jag bygger mitt hem nu. Det blir bättre och bättre. Mer och mer mig (och jag är förvånad över att jag faktiskt är medveten om att det är så här jag vill ha det). Det är helt härligt det här. Jag dricker whisky och ska snart gå och lägga mig. Livet är bra.

Annons
Föregående inlägg
Lämna en kommentar

7 kommentarer

  1. Efter en sån hjälteinsats förtjänas en whiskey. Well done

    Svara
  2. Bildbevis, bildbevis!!!

    Svara
  3. Låter som att du har konstruktiva dagar och mycket i görningen! Underbar känsla att bygga sitt hem!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: