Lustmord

Idag gick jag ut med plånboken i högsta hugg för att köpa mig en ny rock eller en ny jacka. Jag hittade en. En skitsnygg en. Den var tyvärr ett par tusen för dyr, så jag handlade på mig ett koppel nya tröjor, koftor och halsdukar istället. Jag känner mig rätt nöjd trots att jag inte fick tag på något ytterplagg, kanske för att jag gick på dödspatrull i min garderob. Min klädkammare genomled svåra utrensningar idag. Över 40 plagg radades upp mot väggen. När allt var klart förpackades de i säckar och skickades till okänd ort.

Det här var ett viktigt steg på vägen mot den nya Anguin. Det gamla måste ge plats åt det nya och bara det faktum att jag beslöt mig för att kasta bort merparten av min gamla attityd och mitt gamla liv säger väl ett och annat om att jag bestämt mig. Och att jag är ruskigt beslutsam. Kanske är det lite för bra; jag har knappt någonting att ta på mig längre och garderoberna gapar otäckt tomma. Hur som helst. Härifrån ska jag bygga. Det ska bli bra. Och jag ska bli ännu snyggare. Tills dess att jag kan rapportera i större detalj om den nya stilen kan ni ”avnjuta” ett foto på ett avrättat klädförflutet. Tro det eller ej – det här var min stil. Och min smak.

Annons
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

  1. Vad härligt att rensa ut! Jag älskar att rensa ur garderoben. Älskar det lite för mycket, med resultat att jag stått utan kläder i bra storlek när vikten pendlat lite. Överhuvudtaget är det skönt att rensa ut och göra rum för nytt, särskilt om man varit velig innan. Är det en hög skjortor på bilden? Ska bli kul att se din nya stil. 🙂

    Svara
    • Yes, det stämmer. Jag har varit de märkliga skjortornas okrönte konung, så minst 20 av dem har gått till de sälla jaktmarkerna.

      Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: