13. Den här veckan

Den här veckan började bra och har fortsatt i samma stil. Jag har hittills pratat i telefon, yogat, slöjdat, gått hem tidigt för att jag inte kände mig helt kurant, ätit julbord, haft Prinsessan hemma en kväll och spelat Xbox. Vidare kommer jag att äta lunch på Kafé DeLuxe (idag blir det olivbakad torsk med gryta på tomat & fänkål samt saffransaioli), gå på julfest med jobbet, åka till Stockholm på föreningens julfest och med sannolikhet dricka liiiite för mycket. Just nu är jag dock riktigt hungrig, så jag börjar med frukost.

Annons
Lämna en kommentar

4 kommentarer

 1. Haha, ja mycket konstig effekt. 😉 Jag märker samma. Du bekräftade den uppfattningen jag fått om yoga nidra, att det är likt mindfulnessövningar. Hatha yoga låter som ett bra komplement till mindfulness. Vad glad jag blev av att ha hittat en ny intressant blogg att följa, så tack för att du genom din kommentar fick mig att hitta hit.

  Svara
  • Kanske är det jag som borde tacka. Jag tycker mycket om att få perspektiv på mina tankar, och du verkar fungera på samma sätt. Skriv. Mera. Jag gillar din blogg.

   Svara
 2. Såg under kvällen att du kommenterat om mindfulness hos mig för ett par veckor sedan och så klart blev jag nyfiken på dig och kollade in här. Kan inte låta bli att undra vad det är för yoga du gör? Och hur går det med mindfulnessövningarna?

  Svara
  • Välkommen hit!

   Jag har stått mellan yoga nidra och hatha yoga, men jag upplever att yoga nidra är väldigt likt mindfulnessövningar i mångt och mycket, så jag har valt hatha yoga. Mindfulnessövningarna går rätt bra, tack. Ju mer jag övar desto bättre blir det. Konstigt va?

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: