Cocktails in the freezer

Det är minus 13 grader och jag höll på att förfrysa mig igår. Jag var på middag hos ett par kompisar och de kom och hämtade mig för att vi skulle dricka vin och jag skulle slippa köra. Problemet var bara att vi alla drack vin, så ingen kunde köra mig hem. Jag hade skoskavsskorna på mig. Tunna kostymbyxor. Inga vantar. Ingen halsduk. Tunn tröja. Tunn jacka. Och minst en halvtimmes promenad hem. Fast så gick jag vilse. Så det tog nog snarast 45 minuter. När jag kom hem var min söta lilla bak blå och jag hade tre blåsor på hälarna.Det var slutet på min helg.

Så kan vi backtracka till lördag, då jag låg på soffan, kollade True Blood, spelade Xbox, drack en stor flaska julmust och åt två påsar juleskum (jag åt ingen mat på hela dagen – faktiskt åt jag inte mat förrän kl 15 i söndags) och gick och lade mig kl 21.

Ytterligare en backtrack. Till fredagen. Åkte från Växjö. Anlände till Åsa. Fick mat. Drack upp en helflarra rom. Cocktails en masse. Blev shitfaced. Bra helg. Tack Åsa! Jag hade trevligt!

Annons
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

5 kommentarer

 1. Blev ni verkligen skitafulla.??

  Lovely! 😀

  Svara
 2. Minus grader kräver både tjock mössa och ett par sköna kalasbyxor, eller i ditt fall ett par rediga långkalsonger. Det är ett MÅSTE. Men som sagt learning by doing är oftast det bästa sättet att lära sig saker. Det blir den hårda vägen.

  Svara
 3. Minusgrader kräver långkalsong och ordentligaskor. Även om man vill vara fin 🙂

  Och det var inte en hel flaska!! Omg, jag vill genast dementera spritmängd även om jag kan bekräfta Shitfaceandet och trevligheten

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: