Dragen

Jag är full. Riktigt. Det tog mig (ärligt) 30 minuter att skriva. Har varit på krogen efter det att jag druckit fler Mai tais. Min kompis gav mig ett leg och sa: ”Om jag blir sexmördad så vet du att det var han som gjorde det. Hur som helst; nu drar jag hem till honom och knullar!”.

Jag har gjot mitt allra bästa idag. Jag har varit den snyggaste, den tjusigaste och absolut bästa killen på hela DeLuxe. Jag har ta mig fan dansat till och med. Och haft ett leende som slår det mesta. Jag har faktiskt haft jävligt kul. Men jag har blivit dissad. Hårt. Hela kvällen. En gång av en brud som trodde jag var DJ:n men som slutligen insåg att inte var det – och då stack hon direkt. Den andra bruden – som såg ensam ut – sa bara ”Nej tack!” när jag bad om en dans. De där brudarna är helt enkelt för bortskämda…

Men jag har druckit Mai tai. Och varit med mina vänner. Och jag har frusit i höstnatten. En bra kväll. Kort sagt…

Annons
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

4 kommentarer

 1. 🙂

  Ja, vem vet? Det löser sig säkert. Jag var inte ens ute efter att ragga, men det bara blev så när jag var på plats. Och snyggare har jag inte varit på många år.

  Det är som du säger. Jag har heller aldrig sprungit på något varaktigt på krogen och kanske lyckats ”i övrigt” tre-fyra gånger i hela livet. Så krogen är kaos när det gäller ragg. Skitsamma – de är inte värda mig ändå 🙂

  Svara
 2. Bra! Det behövde du. 😉 En glad kväll alltså.

  Svara
 3. En bra vän med vänner är aldrig fel även om det påverkar skrivförmågan..

  Men jag tänkte på stötandet… Jag har aldrig lyckats ragga på krogen. Mer ramlat in i samtal som naturligt flyter. Men det stelbenta Me Tarzan You Jane.. vet jag inte vem som faller för. Fast iofs tror jag ju inte på permanent fallande på såna möten.

  Jag tror… att du har en resa att göra innan du VET att du är attraktiv för kvinnor, dyngrak som nykter. Och då behöver du inte stolpa fram och be om en dans. Helt plötsligt dansar du.

  Tror jag. Men jag tror så mkt.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: