Prinsessan

Igår hämtade jag Prinsessan på dagis. Det är första gången på två veckor som hon ska bo hos mig. Vilken lycka det var att se henne! Jag fick pussar och kramar, jag fick åka rutschkana och hon skulle visa mig halva dagis. Hon var så glad, och jag var tvungen att hålla tillbaka glädjetårarna. Om det kändes jävligt igår så försvann det i en handvändning. Det barnet är min största glädje. Hon är helt underbar. Jag kan knappt tro att det är mitt barn.

Vi gick hemåt, hon och jag. Vi pratade en massa om allt hon gjort med sin mamma. Hon berättade att hon träffat sin mormor och att hon ätit glass och björnbär. Det kändes varmt i bröstet. Hon har blivit så mycket mer verbal tycker jag.

Vi gick och gungade, hon och jag. Jag fick putta på. ”Det fläktar lite i håret, pappa!” noterade hon, när gungan fått fart. Vi lekte en stund, men sen fick hon nog och vi gick för att laga mat. På väg uppför trappan till lägenheten frågade jag om hon inte ville försöka sova utan blöja. Hon nickade.
”Jag är så bra att jag inte behöver någon blöja!” sa hon kaxigt. Så vi försökte. Och i morse kom hon in i mitt sovrum och berättade stolt – att hon inte kissat i sängen!

Annons
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

  1. Mysan. Lilla, kavata, solstråle! 🙂

    Svara
  2. Underbart, underbart!!! Själv har jag bara varit utan barnen i max 6-dagarsperioder. Pappan har inte varit så intresserad av längre sammanhängande semester med dem, men det har jag absolut inget problem med. Vet inte hur jag skulle klara 3 v utan dem, så som han gjorde??

    Duktig tjej som släpper blöjan!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: