Krogen

Jag har varit på krogen för första gången på flera månader. Inte idag alltså. Igår. Innan vi gick ut hade jag Kri hemma på kvällsmat. Vi åt tvättäkta bruksarbetarmat – makaroner, falukorv och ketchup, allt nedsköljt med öl. Jag tog det väldigt lugnt på kvällen. Drack bara ett glas öl. Satt och degade, tjafsade och kände mig frustrerad och lite irriterad på en tjej som är ny i bekantskapen. Hon bara kunde inte lägga ner och jag kände mig nästan lite förbrukad när jag gick hem. I morse mådde jag illa av för lite sömn och kunde knappt förmå mig att stiga upp. Resten av dagen har gått lite långsammare än vanligt, men jag hämtade Prinsessan efter jobbet och då blev livet genast så mycket roligare. Det är sista gången jag ser henne på två veckor, så vi har kramats lite extra idag. Jag kommer att sakna henne – så mycket!

Annons
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

3 kommentarer

 1. Nu fattar jag ännu mindre varför du inte var här den kvällen…. Det var sol, hav, sjukt god mat och ypperligt sällskap.

  Makaroner och krogen…? Bah!

  😉

  Svara
 2. Det låter som ett bättre alternativ. Jag tycker att jag förändrats väldigt snabbt vad gäller de här sakerna – jag har blivit megatråkig på bara något år. Sitter tyst och stirrar ut i intet. En gammal kompis som jag inte umgås med så mycket undrade hela tiden varför jag var så tyst. Hon trodde att det var något fel. Men det var det inte. Jag var rätt tillfreds, men jag blir lite låg av nån anledning. Krogen doesn’t do it for me längre, uppenbarligen…

  Svara
 3. Synd att du inte hade det kul/trevligt när du för en gång skull gick ut!

  Själv var jag på lokal jag med, med en bloggbekantskap som jag aldrig träffat förut. Det var suveränt trevligt, och kvällen blev sen.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: